Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland

Style your climate.

ewt makes it possible.

Tervetuloa EWT:n pariin! Olemme saksalainen laatumerkki, jolla on pitkä kokemus sähkölämmityksestä ja -viilennyksestä. Vuosikymmenien kokemus yhdistettynä innovatiiviseen suunnitteluun takaa, että tuotteemme lämmittävät myös sisintä.
Tutustu meihin!

EWT – sähkölämmitystä ja -viilennystä mukavuuden ehdoilla

ewt – Made in Germany. EWT perustettiin Nürnbergissä vuonna 1965. Olemme aina olleet sähköisen lämmityksen ja viilennyksen edelläkävijöitä. Innovatiivisuus ja suunnittelu ovat tuotekehityksemme keskiössä, ja siksi tuotevalikoimamme kattaakin huippumoderneja ratkaisuja.

ewt on osa Glen Dimplex -konsernia, joka lukeutuu maailman johtaviin lämmitys- ja sähköteknologia-alan yrityksiin. Emoyhtiömme synergiaetujen ansiosta voimme nopeasti reagoida markkinoiden trendeihin ja ottaa käyttöön uutta teknologiaa.

Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend

Missiomme

Haluamme lisätä kotisi mukavuutta tarjoamalla joustavia, vapaasti sijoitettavia lämmitys- ja viilennysratkaisuja. Tuotteemme edustavat innovatiivista suunnittelua ja korkeaa laatua. Sinun tarpeesi toimivat meidän vaatimuksinamme.
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
< class="pod-title"><span>Visiomme</span>
Mottomme kuuluu "Style your climate". Pyrimmekin kehittämään lämmitys- ja viilennystuotteita, jotka ovat elegantteja ja kauniita ja sopivat juuri sinun kotiisi. Tällä lähestymistavalla tavoittelemme alamme markkinajohtajuutta.